-

Elérhetőségek

Szombathelyi Civil Kerekasztal

Cím: 9700 Szombathely,
Kisfaludy Sándor u. 1
Telefon:
+36-20/2865806
E-mail:
szhelyi.civil.kerekasztal@gmail.com


Pályázatok

Védőháló

2017.05.09.Védőháló

Védőháló  Projekt száma: EFOP 1.2.1-15-2016-00688 
elnevezése: Védőháló a családokért
Megvalósítás  időtartama: 2017. március 1- 2019. március  1 kapott támogatási összeg 40 millió 100 %-os finanszírozással.

Projekt bemutató rendezvény

“Nem tudom mi a sorsod, de egy dolgot tudok: csak azok lesznek igazán boldogok, akik keresték és megtalálták hogyan lehet másokat szolgálni.”

“Időt kell szakítanod embertársaidra, tégy valamit másokért, ha még oly apróságot is — valamit, amiért fizetséget nem kapsz, csupán a kitüntető érzést, hogy megtehetted.”

“A jövő nem fogja jóvátenni, amit te a jelenben elmulasztasz.”
 

Magyarország Kormánya felhívást adott ki a családi kohézió erősítését szolgáló programok megvalósítására „Védőháló a családokért”  címmel. 

EFOP 1.2.1-15-2016-00688 megvalósítás időtartama: 2017. március –2019. március 1.

A  pályázati kiírásban  szereplő tevékenységek közül a Civil Kerekasztal  az alábbi tevékenységek megvalósítására nyújtotta be nyertes  pályázatát:

(7) Családi közösségépítő programok  szervezése (generációk között együttműködés, az idősebb generáció közösséget erősítő aktivizálása és integrálása a helyi közösségbe, melynek keretében tervezett rendezvények:

  1. Közös készülődés az ünnepekre (karácsonyt és húsvétot megelőző időszakban programok szervezése ( kézművesség)    
  2. Családi nap – közös sportnap, ügyességi vetélkedőkkel   

(5) Család és munka összeegyeztetését segítő tanácsadás, képzések és programok lebonyolítása, kiscsoportos foglalkozások  kompetenciafejlesztés munka és magánélet összehangolása  

(3) Nők és fiatal lányok helyzetének, társadalmi egyenlőségének javítását, valamint a nők és férfiak közit harmonikus együttműködés előmozdítását szolgáló támogató program   keretében

 A projektnyitó rendezvényen jelen volt Novák Katalin államtitkár asszony is. 

 Letölthető fájlok:Vissza az előző oldalra!
Szombathelyi Civil Kerekasztal - Magyar